Dzīve ir kā krelles. Diena pie dienas, veiksme pie neveiksmes, laime pie nelaimes, cerība un vilšanās, sapņi un realitāte. Tā saveras dzīvīte, pa pērlītei vien. Un katram lemtas tikai vienas krelles savērt. Bet pērļojot- katra jauna diena ir jaunas krelles un jauna dzīve. Vēl viena.

trešdiena, 2015. gada 9. septembris

Ceriņu sapņu mandala

Mandala sanskritā nozīmē - maģiskais aplis. Mandala ir cirkulāra, ģeometriska vai simboliski tēlaina kompozīcija, kas attēlo garīgo, kosmisko vai psihisko kārtību.
Mandala spēj mainīt cilvēka elektromagnētisko lauku. Ja izveidotā mandala apmierina tās veidotāju un to izmanto ilgstošu laiku, tā uzsūc dziedniecisko domformu un ik reizi, kad to skatās vai vizualizē iztēlē, efekts pieaug. Jo lielāku nozīmi klients piešķir krāsām un simboliem, jo labāk mandala palīdzēs. Mandalas var zīmēt, veidot no dabas materiāliem.
Psihologi mandalas izmanto arī diagnosticēšanā. (no http://baltastudija.lv/kursi/mandalas-un-labirinti/)
Nu ko- ar manu garīgo un psihisko veselību viss ir kārtībā, jo vairāk kā puse no maniem darbiem var tikt kvalificētas kā mandalas, ar visām no tā izrietošajām pozitīvajām sekām. Un diagnoze arī ir skaidra- pērlīšu atkarība!





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru